לקוחות מספרים:

  • 05.04.12
    אלעד הדר הוא חבר  שלי בפייסבוק וראיתי שפרסם סדנת מכירות שהוא מעביר ללקוחות עסקיים. באותה  תקופה הרגשתי שהמכירות שלי חלשות  מאוד, לא הבנתי מה אני עושה לא בסדר כי אני נותן של שפע של אוכל ושירות מעולה.

    נרשמתי לסדנה, היה  מאוד מעמיק ומעשיר, הצלחתי לראות  איך אני מיישם בעסק שלי כל דבר שנאמר וכתבתי הכל כמו תורה.

    ואכן – מיד לאחר הסדנה כבר ראיתי שהמכירות הסגירות עלו .
    אני קורא את מה שכתבתי כל יומיים כדי להתרענן על החומר וזה עוזר לי מאוד.

    אני מרגיש יותר בטחון  בסגירת העסקאות, יודע יותר מה להגיד  ואיך להתמודד עם המחסומים.
    בזכות הסדנה יש לי יותר סגירות ויותר קל לי לסגור את הלקוחות הפונים.

    במהלך החודשיים האחרונים עלה המחזור ב-30%, אני יודע איך לטפל בכל הפניות בצורה הכי אפקטיבית ולא מאבד פניות מלקוחות פוטנציאלים.

    תודה רבה!

    אבי מלמד, שף פרטי לאירועים

    http://chefmelamed.co.il
    קרא עוד...
  • 21.03.12

    לכל אחד מא י תנו ישנ ה דרך, מטרה, חזון ושאיפות.  כל אחד מאתנו רוצה להגיע אליהם וכל אחד מוכן לשלם על כך. לשלם זאת אומרת לא רק בכסף אלא גם להשלים את אותם הדברים שחסרים לנו בכדי להגיע לאן שאנחנו רוצים. לס בראון המאמן למוטיבציה מס 1 בארצות הברית  אמר ש"ההצלחה מבפנים". וזה אומר שעבודה עצמית היא לפני כל דבר. לאדם יכולים להיות מיליוני דולרים או מילוני תירוצים, אבל לא את שניהם ביחד.

    אני אדם שבד"כ מסתדר עם כולם, לפחות משתדל לכך וזה עדיין לא מנע ממני ללמוד קורס
    "איך להסתדר עם אחרים".  ומה אני יכול להגיד? – מדהים! השיטה פשוטה ביותר ומה שלא יהיה פשוט, פשוט לא יהיה אתם יודעים...Smile

    אפשר ליישם אותה מיום הראשון לאחר מאמר הראשון. אתמול אצלי בעסק הייתה נזילה רצינית מאוד כתוצאה מסערה,  הגיע אלי אדם שהיה אמור לטפל בזה, אך הוא היה כולו באנטגוניזם ומכוון על תדרים להפיל את האשמה עלי.  כל מה שעשיתי זה פשוט השתמשתי בכלי שנקרא "דרכים טובות ומזג אוויר נוח". שאלתי אותו האם הוא רוצה לשתות תה צמחים נהדר במזג האוויר כזה סוער. והגשתי לו עוגיות, ושאלתי אותו היכן הוא גר וגם עניתי לו שזה מקום נהדר ו..... רגעים ספורים  אחרי זה הוא לא רק טיפל לי בבעיה, אלא הסביר לי איפה הבעיה וגם נתן לי את מספר הטלפון האישי שלו למקרה הצורך. נפלא, נכון? במקום  לריב, לצעוק, להוכיח וכו'. רק אם נשלים את הדברים שחסרים לנו כדי להגיע ליעדים ושאיפות שלנו, רק אם נצא מאיזור הנוחות שלנו רק אז נעשה צעדים בטוחים לכיוון המטרה הברורה.  הייתי רוצה לסיים  את הסיפור שלי  באמירה של נפולאון בונופרט- "לא תוכל לכבוש עולם, אם לפני זה לא תכבוש את עצמך".

    תודה רבה להאברד קולג'!

    מארק חכמוב, מנכ"ל

    מכון היופי בטי K


    קרא עוד...
top-buttons-bkg111
top-buttons-bkg222

אבחון עסקי חינם

הרשמה לניוזלטר

דואר אלקטרוני:
סלולרי:
שם:*

צור קשר

דוא"ל:

שם:

הודעה:
כמה הם 2 ועוד 3?

ייעוץ עסקי תוכנית עסקית תוכנית ואסטרטגיה עסקית חוסכים מאמץ
תוכנית ואסטרטגיה עסקית חוסכים מאמץ PDF מייל
להצליח בלי להתאמץ? מצטער... אין כזה דבר Smile
אבל אם אתם בכל זאת מחפשים דרך להצליח בלי להתאמץ סימן שזה חייב להיות משהו שאתם עושים שלפחות היה שווה את האנרגיה שהושקעה בו, אנרגיה יכולה להיות כסף או זמן.
שמתם לב שכל דבר שאתם עושים עם מאמץ הוא משהו שקשה לכם בו?
לרוב במה שאנשים מתאמצים הפתרון למאמץ הוא פשוט הקניית עוד ידע לאדם ואז זה הופך לפשוט, אם אני אנסה לתקן את מכונת הכביסה בבית שלי שהתקלקלה זה ידרוש ממני הרבה מאמץ וייקח שעות מרובות, לרוב יכלול לא מעט ניסוי וטעייה ולעיתים אני יכול לגרום יותר נזק ממה שהיה בהתחלה, כמו שאמרתי המון מאמץ!
לעומתי בעל מקצוע שעסוק בכך כל היום, יעשה זאת בעשירית מהזמן ועוד לא יספיק אפילו להתחיל להזיע.
המסקנה היא פשוטה, כל איזור שאתה מרגיש שאתה מתאמץ בו ואין לך בו תוצאות הוא איזור שאתה צריך להרחיב את הידע שלך בו. אחד האיזורים האלה ברוב העסקים הוא שיווק ועוד שחלק מבעלי העסקים התחילו ללמוד שיווק, צץ שיווק באינטרנט ועד שלמדו קצת על גוגל צץ פייסבוק וכך המירוץ ממשיך ובמקום לעסוק במה שלמדתם אתם עסוקים בלהתאמץ Smile
בעבר היה רק ערוץ 1, היה פשוט, לא היה מה לבחור, אח"כ הגיע ערוץ 2 וכיום בכל טלוויזיה יש 400 ערוצים, ריבוי האפשרויות עלה ואיתו ריבוי אפשרויות הפרסום, כך קרה גם באינטרנט רק שכאן הכפילו את המהירות של הדברים החדשים שצצים מכל מקום פי10, כל שבוע מבשרים לנו על משהו חדש, אם לפעמים בא לכם לצעוק לעזאזל שמישהו יעשה כאן סדר ויגיד לי מה בדיוק לעשות אז אתם בהחלט לא לבד, זה הפך להיות משוגע.
אז אני הולך לעשות לכם סדר בבלאגן ולחלק אותו למנגנון שניתן להשתלט עליו.

שיטת 4 החלקים

חלק 1 – יצירת תנועה
האינטרנט הוא איזור גועש, 92% מהאנשים בישראל בודקים ומשווים באינטרנט נתונים על העסק או על העסקה בטרם הם עושים צעד גם אם הרכישה איננה באינטרנט. כעסק עליך לייצר תנועה כלים כגון: פייסבוק, קידום ממומן, קידום אורגני וכו' נועדו כדי להפנות תנועה לכיוון שלך ולא כדי למכור!
חלק 2 – המרה
אם אלפי אנשים עוברים מחוץ לחנות שלך תדאג שיכנסו, אם באינטרנט מיליוני גולשים משוטטים מדי יום תדאג שיגיעו אליך, לאתר שלך, לדף נחיתה, לבלוג, לכל מקום שאתה יכול להכניס אותם לזירה הביתית שלך, שם אתה יכול להציע להם הצעות מפתות, שירותים חינמים, מתנות ועוד...
חלק 3 – קהילה
המטרה העיקרית באינטרנט הוא להוציא את הלקוח מהשליטה שהוא הולך לאן שהוא רוצה ולגרום לו לבוא אחריך, יצירת קהילה נעשית באמצעות דיוורים בדואר אלקטרוני כגון ניוזלזטר, סדרות מסרים, טיפים בווידאו, מנוי לבלוג שלך ועוד...
חלק 4- המרה לתנועה אוף ליין
הכסף נמצא בכך שתגרום ללקוחות שלך לקשר אישי, לבוא אליך לעסק, להרצאה שלך, לכנס שאתה עורך, להשקה של מוצר חדש או סתם לשיחת מכירה אחד על אחד בטלפון, אנשים עדיין אוהבים חום וקשר אישי, אחרת איך היו מתפרנסים כל הקניונים? עדיין לא כולם קונים באינטרנט ויש מוצרים שדורשים הגעה לחנות בין אם למדוד או סתם כדי לקבל את המוצר.
הנוסחא ליצירת כסף היא בבניית אסטרטגיה ותוכנית מגובשת שמשלבת בין ארבת החלקים, האסטרטגיה בנויה כמשפך ככל שתשכילו להרחיב אותו כך גם ההכנסות שלכם יתרחבו.
בהצלחה,
אלעד הדר
תגובות (0)
הוסף תגובה
Your Contact Details:
תגובה:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."