לכל אחד מא י תנו ישנ ה דרך, מטרה, חזון ושאיפות. כל אחד מאתנו רוצה להגיע אליהם וכל אחד מוכן לשלם על כך. לשלם זאת אומרת לא רק בכסף אלא גם להשלים את אותם הדברים שחסרים לנו בכדי להגיע לאן שאנחנו רוצים. לס בראון המאמן למוטיבציה מס 1 בארצות הברית אמר ש"ההצלחה מבפנים". וזה אומר שעבודה עצמית היא לפני כל דבר. לאדם יכולים להיות מיליוני דולרים או מילוני תירוצים, אבל לא את שניהם ביחד.
אני אדם שבד"כ מסתדר עם כולם, לפחות משתדל לכך וזה עדיין לא מנע ממני ללמוד קורס
"איך להסתדר עם אחרים". ומה אני יכול להגיד? – מדהים! השיטה פשוטה ביותר ומה שלא יהיה פשוט, פשוט לא יהיה אתם יודעים...
אפשר ליישם אותה מיום הראשון לאחר מאמר הראשון. אתמול אצלי בעסק הייתה נזילה רצינית מאוד כתוצאה מסערה, הגיע אלי אדם שהיה אמור לטפל בזה, אך הוא היה כולו באנטגוניזם ומכוון על תדרים להפיל את האשמה עלי. כל מה שעשיתי זה פשוט השתמשתי בכלי שנקרא "דרכים טובות ומזג אוויר נוח". שאלתי אותו האם הוא רוצה לשתות תה צמחים נהדר במזג האוויר כזה סוער. והגשתי לו עוגיות, ושאלתי אותו היכן הוא גר וגם עניתי לו שזה מקום נהדר ו..... רגעים ספורים אחרי זה הוא לא רק טיפל לי בבעיה, אלא הסביר לי איפה הבעיה וגם נתן לי את מספר הטלפון האישי שלו למקרה הצורך. נפלא, נכון? במקום לריב, לצעוק, להוכיח וכו'. רק אם נשלים את הדברים שחסרים לנו כדי להגיע ליעדים ושאיפות שלנו, רק אם נצא מאיזור הנוחות שלנו רק אז נעשה צעדים בטוחים לכיוון המטרה הברורה. הייתי רוצה לסיים את הסיפור שלי באמירה של נפולאון בונופרט- "לא תוכל לכבוש עולם, אם לפני זה לא תכבוש את עצמך".
תודה רבה להאברד קולג'!
מארק חכמוב, מנכ"ל
מכון היופי בטי K
| סיפור הצלחה דרימס אנד מגיק 18.10.2010 | אם אהבת שתף בפייסבוק |
|
|
|
| ראשון, 24 אוקטובר 2010 14:24 |
|
לכבוד 18/10/10
קבוצת success ייעוץ עסקי
לפני כחצי שנה, עוד לפני תחילת קבלת הייעוץ העסקי בsuccess, ידענו כאמניות וכאדריכליות פנים שהעיצובים והאיכות שלנו הן מהגבוהות בארץ. כבר נרשמו במאגר הפרויקטים שעיצבנו 40 חנויות של רשת "הפנינג", 8 סניפים של רשת "אינגליש קייק" ועוד בתי עסק רבים בתחום הקמעונאי, בתחום המזון והמשרדים. אולם לא היינו מרוצות מההתנהלות של העסק והחלטנו כשותפות שעלינו לעשות שינוי.
יצרנו קשר עם חברת success והתחלנו בתהליך הליווי העסקי שכולל יעוץ וסדנאות לימודיות. בתחילת הדרך היועץ בדק את ההתנהלות שלנו בכל האספקטים השונים ולאחר מכן ערך שינוי ארגוני, חלוקת תפקידים נכונה בהתאם ליכולות שלנו, התייעלות שיווקית ופיננסית, ועוד.
כיום אנו עובדות בצורה הרבה יותר יעילה, מנהלות את התזרים בצורה מסודרת שמאפשרת לנו שליטה ובטחון כיצד לקיים את העסק, הפכנו להיות הרבה יותר מפוקסות על השגת פרויקטים חדשים, התמקדות על שיווק יעיל שמביא לידי תוצאות (אם בעבר עבדנו על מספר מועט של פרויקטים, כיום אנו עובדות על היקפים של כ- פי 6 בו זמנית ונותנות שירות איכותי ומקצועי תוך עמידה במועדים שסוכמו עם הלקוח!), אפילו ברמה האישית היועץ תרגל אותנו על קווי מחשבה ממוקדים יותר וכיום אנו סוגרות יותר עסקאות, כמו כן הכנסנו שירותים נוספים המאפשרים לנו לפנות לקהלים נרחבים יותר וכיום אנו מעצבות במקביל מספר בתי מלון, משרדים, מסעדות, בתי קפה ...והזרימה של הלקוחות פשוט ממשיכה.
תודה לכם,
יוליה ומיכל
Dreams & Magic Interior Design
www.dmstudio.co.il
|